Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Истражете го пакувањето

2024-04-12

Ние нудиме прилагодено производство и испорака на традиционални или еколошки решенија за пакување за индустријата за убавина и козметика. Ние сме специјализирани за краток рок, брзи пресврт и знаење од индустријата за поддршка на вашите потреби.


еколошки решенија за пакување за индустријата за убавина и козметика 1.png


Explore Packaging ви нуди персонализирана грижа за клиентите низ секоја фаза од животниот циклус на испорака на вашиот производ.


1.Персонализирана консултација

Запознајте се со нашите искусни членови на тимот за да ги дефинирате вашите барања за пакување и бренд. Разговарајте за уникатни опции за надминување на сите тековни предизвици за пакување.


2. Истражете го пакувањето

Изберете и прегледајте ги првичните примероци на пакување од обемната библиотека со примероци на фабриката Runfang. Рафинирајте ги спецификациите на производот и прегледајте ги цените и временските рокови. Идентификувајте ги сите цели или цели за одржливост и истражете еколошки материјали.


еколошки решенија за пакување за индустријата за убавина и козметика 2.jpg


3.ППС производство

Мојата фабрика ќе обезбеди бесплатни PPS примероци за одобрение за боја, функција, стабилност и лабораториско тестирање во рок од приближно три недели од конечното одобрување на уметноста.


4. Масовно производство

По PPS тестирањето и конечното одобрување ќе биде произведена целосната нарачка.


еколошки решенија за пакување за индустријата за убавина и козметика 4.jpg


5.Исполнување

Кога ќе заврши масовното производство, нашиот логистички тим тесно ќе се координира за да обезбеди временски рокови и цени за опциите за испорака како што се воздухот, океаните и домашните.